Upoznajte nas

Nasa firma poznata je kao telekomunikaciona kompanija sa najbržim rastom u Pećkom okrugu. Osnovana 2011. godine, kompanija SPIplus se razvijala uspešno – od prvog pružaoca usluga interneta na celoj Osojanaskoj dolini – u moderno preduzeće, koje pruža širok raspon usluga i sadržaja integrisanih u bezicnu komunikaciju, digitalnu kablovsku televiziju, internet i medije.

SPIplus je poznat kao moderna kompanija sa naprednim uslugama, i uživa ugled kompanije koja se brine o svojim klijentima. Kako u sektoru domaćinstava, tako i u poslovnom, naša inovacija prožima se kroz sve proizvode i usluge, koji su pažljivo osmišljeni kako bi odgovarali različitim potrebama naših korisnika.

Naša filozofija

Stvaranja tarifnih planova i ponuda prilagođenih promenjivim zahtevima naših korisnika, sa različitim stilovima života, ogleda se u raznolikosti naših usluga. Svojim ulaskom na tržište, kompanija SPIplus je donela konkurenciju na tržište internet usluge i mnogostruke pogodnosti po same korisnike. Prodiranje SPIplus na tržište, snizilo je cene, dok je istovremeno podiglo kvalitet usluga, na najviši mogući nivo.

Pokrivenost mreze

Telekomunikaciona kompanija SPIplus izgradila je mrežu koja pokriva signalom sirokopojasnog interneta 99.7% stanovništva u Osojanaskoj dolini, odnosno 98.5% teritorije Osojana, postajući na ovaj način najsnažniji prenosnik signala sirokopojasnog interneta u tom delu, koji je u stalnom porastu. Rasprostiranje mreže kompanije SPIplus biće nastavljeno sve dok se signalom ne pokrije svaki ćošak teritorije Pećkog okruga.

Od 01.01.2021 godine inovacija ,,SPI Fiber,, dolazi kao novi servis nase mreze. SPI fiber mreža je isplanirana i izgrađena po najmodernijim standardima koristeći GPON pasivnu pristupnu opremu koja nema potrebu za lokalnim napajanjem električnom energijom. Aktivna oprema se nalazi u centralizovanim kabinetima sa nezavisnim napajanjem, što znači da potencijalni nestanak električne energije u bližem okruženju Vaše zgrade neće prouzrokovati prekid u korišćenju usluga.